Post by careratafar on Feb 11, 2022 19:24:54 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tasty Planet Forever ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tasty Planet Forever IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ bir çox düymələr sındırılır ▞▞▞
▞▞▞ Tasty Planet Forever 2022 version ▞▞▞
Heroes Inc! Trò chơi điện tử xnh
Bu, çox gözəl bir oyundur, çox xoşuma gəlir, ona görə də bütün personajların pulsuz olduğu ikinci oyun kimi yarada bilərsiniz və istədiyiniz personajı seçə bilərsiniz.
Bu sürüşmə oyunu endirilməyəcək
Hər şey yaxşıdır, baxmayaraq ki, növbəti dünyaya keçmək üçün kifayət qədər pul əldə etmək üçün hər səviyyəni 100 faiz tamamlamalıyam.
Bu, həqiqətən əyləncəli oyundur, amma ya mən necə oynayacağımı bilmirəm, ya da bir səviyyədə üç ulduz qazanmaq həqiqətən mümkün deyil. Niyə bu qədər çətindir?
Mənə bir qltich verdi və az qala telefonumu sındırdı
Böyük olanda daha çox yemək yeyirsən
Bu yaxşıdır, amma davam etmək üçün ulduzları almamağı arzulayıram
Oyunu bəyənirəm, lakin çətinlik sizi pul xərcləmək istəməyiniz üçün kifayət qədər artır. Və son ~ 5 səviyyə qrupunu oynamaq üçün pul xərcləməlisən.
Bununla bağlı fikrimi dəyişdim, mən bunu təxminən 1 gündür ki, oyun zamanı oynayıram və ilk 5 səviyyəni keçə bilmədim; tək səbəbim. Bu 2 ulduzlu reklamı qiymətləndirmək çətindir
Pis oyun... Onlar hekayə rejimini əlavə edə bilərlər ki, siz səviyyələrə geri dönməyəcəksiniz. Əgər bunu belə etsəniz.. Mən bu oyuna 5 ulduz verəcəyəm, çünki hekayə rejimləri daha yaxşıdır
Bir az təkrar
i, böyük idi və sonra növbəti səviyyə I, kiçik idi. sildim
Yaxşıdır, amma irəliləmə üsulu axmaqdır. Növbəti mərhələyə keçmək üçün bir səviyyədə ən azı iki və ya üç ulduz almalısınız, çünki o, səviyyələri tamamlamaqla qazanılan oyun valyutasının ödəniş divarının arxasında kilidlənib. Səviyyələr bu qədər çətin olmasaydı, bu problem olmazdı! Ancaq əksər mobil oyunlardan fərqli olaraq reklamlar boğazınızdan aşağı çəkilmir və bunun üçün və qrafika, eləcə də oyunun asılılığı ani 3 ulduzdur, daha yüksək olardı, lakin irəliləyiş laldır.
Bütün ulduzları əldə etmək çox çətindir
Nəzarətlər çox pisdir
Nəzarət etmək çox çətindir
Pis.
Super oyundu. Yükləyinnn
Mükəmməl oyunda yalnız bir pis cəhət var ki, bu, çox üyütmə tələb edir
Bu oyun həqiqətən yaxşıdır və buna görə də bu oyunu 5 ulduzla qiymətləndirdim. Ancaq sadəcə iki sualım var: daşları necə əldə edirsiniz?, Və çətinlik səviyyəsini qoya bilərsinizmi? Asan, orta, çətin və peşəkar ilə? Mənim kimi yeni başlayanlar üçün sadəcə daha yaxşı PS oynaya bilmək istəyirəm. Tezliklə başqa bir oyun qura bilərsinizmi?
Əyləncəlidi ama kahinatıda yemək olmalıdı məncə
çoxu mən bunun çoxlu videosunu görmüşəm və onu bəyənmişəm və buna görə də kimsə oynamayıbsa bunu oynasın təşəkkürlər bu mənim işimdir
Belə bir əyləncəli əyləncəli oyunda heç bir səhv yoxdur və az əlavə edir və hətta əyləncəli yeni səviyyələrə malikdir!
Mən oyunu sevirəm, bu, mənə nostalji bəxş etdi, çünki mən həqiqətən kiçik olanda orijinal oyunu (goo xarakteri ilə) oynayırdım. Bu bir az daha yaxşıdır, çünki əslində fərqli dünyalarınız və xarakterləriniz var. İstədiyim odur ki, fərqli səviyyələr qoysanız, çünki daha bahalı olanlar eyni dünya, lakin fərqli xarakter üçün pul ödəməyə məcbur edir. Hər halda əla oyundur!
Bu oyun MÖHTƏŞƏM!!! Bunun çox səviyyəsi var. Nəzarətlər də pis deyil. Daha çox belə oyun yaratmalısan😁😁😁
Olduqca yaxşıdır, baxmayaraq ki, onu oynamağımın yeganə səbəbi bir youtuberın onu oynadığını görməyimdir. Əvvəlcə əyləncəli idi, amma tezliklə başa düşdüm: "Bir dəqiqə gözləyin, bu, məni qiymətləndirməkdə dəhşətlidir və fərqli səviyyəyə keçəndə məni bir az geri qoyur. Bu funksiya düzəldilsəydi, çox istərdim.
Təəssüf edirəm, amma telefonuma oyuna daxil olmağa belə icazə vermirəm... Ən aşağı ulduzlar üçün üzr istəyirəm.. ;-;
Bu, çox pis oyundur
MƏN BU OYUNU SEVİRƏM, BU OYUNUN ÖDƏNİŞSİZ OLDUĞU VƏ HEÇ BİR ŞEY ÜÇÜN ÖDƏNMƏYƏ EHTİYAC YOXDUR SADƏCƏ MODLARI VƏ BU OYUNDA ZƏNGİN OLAN MODU OLAN TƏTBİQİ QURAŞDIRIN.
2 oyunçu üçün darıxıram
Yaxşı oyun?? Amma lənətə gəlsin... bu musiqi çox gözəldir, lakin qıcıqlandırıcıdır, çünki o, hər səviyyə üçün ifa olunan mahnıları təkrarlayır. Həm də yaxşı bir proqram deyil, bir fəsli bitirmək üçün yaş lazımdır. XAHİŞ EDİRƏM NARAHATLIĞIM ÜÇÜN BİR BÖLÜMÜ YALNIZ 20 SƏVİYYƏLİ EDİN! MƏN YALNIZ BİR HƏFTƏ BİR FƏSİLİN NECƏ BİTDİĞİNİ BİLMƏK İSTƏYİRƏM!! Məsləhət deyil!
birinci səviyyədə bu əyləncəlidir, lakin bundan sonra zəhlətökəndir, çünki yalnız ölçüsündə bir məhdudiyyətiniz var, sonra ölçüsünə uyğun olaraq böyüyür "kaş ki, bunu etmək üçün səviyyələri keçmədən dünyanı dolaşa biləydiniz"
Bu darıxdırıcıdır, sadəcə yeyirsən və yeyirsən, heç nə etmirsən ufh və bu qədər sürətli hərəkət etmək çətindir 😡😑
G b u
səviyyələri çətindir
BƏLİ OMG MƏN DADƏLİ PLANET OYUNLARINI SEVDİM VƏ ONLAR ƏBƏDƏLİ DƏDLİ PLANETİ AZALDANDA MƏNƏ BUNA EHTİYACIM VAR OYUNUN OYUNUNU GÖRDÜM VƏ MƏN DEDİM BELƏ BU TƏTBİQƏ ƏMƏLİYƏ EHTİYACIM VƏ BU SÖZLƏRƏ ƏMƏK EHTİYACIM VAR. ƏGƏR O BURADA Olsaydı (VƏ PULSUZ Olsaydı) VƏ BUNU PULSUZ OLDUĞU ÜZRƏ DƏRHAL QURAŞDIRMIŞDIM MƏN DƏDDLİ PLANETİ SEVİRƏM DİNQO OYUNLARINDAKİ OĞLANLAR ƏN YAXŞI OLAR AMG BU YERDƏ QURULMUŞDUR BAY BU OYUNLAR SERİSİ VƏ BU OYUN O KADAR YANLIQDIR MƏN TASTY PLANETNI SEVİRƏM VƏ SİZ DINGO OYUNLARINDA OYUNLAR OMG OK BYE
Bu, ən pis qiymətləndirmə sisteminə malikdir! Çox pis nifrət edirəm!! Zəhmət olmasa daha yaxşı edin! Mən bunu qiymətləndirərdim!
Zaman qatilinə ehtiyacınız varsa, bunu tövsiyə edərdim