Post by stabimelrarvi on Feb 7, 2022 23:50:33 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Adventure Escape: Asylum ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Adventure Escape: Asylum IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קודים סיבולת בלתי מוגבלת ▞▞▞
▞▞▞ Adventure Escape: Asylum 2022 version ▞▞▞
משחק חכם ומעניין
כיף לשחק דורש חשיבה אבל תהנו והיה לכם קל אם תתרקזו
אוהב את המשחקים. גורם לך באמת להשתמש במוח שלך כי החידות הן קשות לפעמים. דבר אחד ששמתי לב אליו הוא שהאפשרויות בפייסבוק לא עובדות באף אחד מהמשחקים. גם לא מקבלים כוכבים לסקירה
Rayman Adventures Pakikipagsapalaran hll
המשיך להפעיל מחדש רמות בכל פעם שיצאתי מהמשחק.
משחק בתשלום. לא ניתן היה להמשיך זמן קצר לאחר ההתחלה ככוכבים, הרמזים לא עבדו ואתה צריך לשלם כדי לקבל רמז. זה דרש 2 קודים שאתה מקבל רק לקנות בתשלום עבורם.
משחק טוב נהרס. כדי להתקדם יש לעשות לייק ולשתף ב-fb. הסרתי.
הפחתת הרמז מ-3 ל-2. רמזים עולים 5 נקודות או יותר ומספקים רמז כמו "השתמש בכפתורים". כמו כן, אין דרך אחרת להשיג נקודות לצד זו לכל פרק וכסף.
The iPhone version has been optimized for iOS 7, and the Android version got a ... States by granting American fugitive Edward Snowden asylum for one year.
הטלפון מתחמם בזמן משחק. הרשאות משורטטות. למה אתה נותן הרשאות שיחות טלפון ומיקום GPS? חסר הישג ל-lockpick?
מעט מאתגר, חידות עשויות להיות קשות יותר. מראה טוב בסך הכל למשחק.
Adventure Escape: Asylum Cabaran fdj
בסדר
כמו המשחק
אני לא חושב שזה משחק טוב לילדים. אבל בסך הכל זה משחק מהנה
הוא רצה לדעת את מספר הטלפון שלי ואת המיקום שלי והוא רצה לבצע שיחות טלפון לחברים ולמשפחה שלי, הוא גם רצה למחוק את פרטי החשבון שלי. אני לא ממליץ על המשחק הזה לאף אחד. החידות אפילו לא הגיוניות. אל תקבל את המשחק הזה!😤
כיף ומרגש ומרגש
משחק ממש יפה . חידות יפות חבל שיש רק 10 שלבים
הנפילה היחידה במשחק טוב עד כה היא שכמות הדילוגים ממשיכה לעלות
בעיני, מה שמייחד את המשחק הזה מחדרי בריחה אחרים הוא הסיפור האמיתי והגרפיקה הטובה. אני לא מבקר משחקים מקצועי, אבל היה לי כיף עם המשחק הזה.
המשחקים האלה של הייקו מדהימים! הגרפיקה במקום, קווי העלילה מעניינים והמשחקים הגיוניים. לתת למשחק הזה חמישה כוכבים זה לא מספיק טוב. זה צריך להיות משחק עשרה כוכבים. כל משחקי ההייקו כל כך מהנים. נסה את כולם.
המשחק יהיה הרבה יותר טוב אם הפרסומת המטופשת הזו לכל שאר המשחקים לא הייתה אחרי כל החלפת מסך. בכל פעם שהמודעה הזו מופיעה, אין דרך לצאת מהמסך הזה, אני חייב לעזוב את המשחק. זה די מעצבן.
אני על פרק 6 כבר ב-15 הדקות ששיחקתי וזה די קל. הרמזים מטופשים אל תבזבז אפילו את הכסף שלך. יש לי הרגשה שזה יתקלקל ברמה 9 כמו שכולם דיברו עליה או שאני הולך לנצח את המשחק סופר מהר. "עזור למפתח אינדי וקבל 5 כוכבים בחינם על ידי השארת ביקורת." השארתי את הביקורת הזו ומעולם לא קיבלתי את הכוכבים שלי. אוקיי אז סיימתי את המשחק תוך 30 דקות בערך. די צולע
מכירה משחקי בריחה, וזה ממש נחמד.
הפאזל של האוכל למנה המיוחדת מאוד מבלבל ומאוד לא רצוי
זה נהיה קשה לפתור כי חלק מהאותיות והמספרים קטנים מכדי לראות בטלפון שלי.
החידות היו קלות במיוחד עבורי מכיוון ששיחקתי די הרבה משחקי Adventure Escape ורוב הפאזלים שניתנו במשחק כבר הוצגו באלו ששיחקתי. ובכל זאת, זה לא הפחית פחות את הכיף או הריגוש. והסוף היה כל כך יפה........ זו הייתה הפעם הראשונה שלי ששיחקתי במשחק Adventure Escape בתור דמות אחרת ולא קייט גריי, אז נרתעתי להוריד את זה בהתחלה.....אבל אני שמח שעשיתי!
משחק נחמד מאוד אני אוהב את כל המשחקים שנעשו על ידי הייקו לכולם יש קו עלילה טוב והם ניתנים לפתרון אם שמים לב לזה, יש רמות קשות אבל החיים לא נועדו להיות קלים, כל עוד העבודה הטובה תימשך מגניב
רשימת משחקי וידאו המבוססים על קומיקס - List of video games ...
בסדר אבל זה אמור לתת לך דרכים להרוויח רמזים כמו גם לקנות.
לאפליקציה הזו לא מגיע אף כוכב... חידות מלאות מאוד חסרות משמעות... זה לוקח הרבה זמן לפתור... כשעזבתי את המשחק איבדתי את כל התהליך... חבל על הזמן.. אתה לא צריך לנסות את המשחק הזה....👎👎👎👎
Adventure Escape: Asylum Aventură uow
מושלם
אחרים כבר ציינו זאת, אבל פאזל החוטים הצבעוני שלך רמה 9 הוא באג שהרס את מה שאחרת היה משחק הגון. שימו לב למשוב של משתמשים אחרת הם פשוט יעשו מה שאני עומד לעשות: לתת דירוג נמוך ואחריו הסרת ההתקנה של האפליקציה הזו.
תקליטורי אוסף: חיפוש מתקדם - מסע אל העבר
אני אוהב את סוגי המשחקים האלה, אבל מה שמתסכל במשחק הזה הוא שזה לא מגן על ההתקדמות שלך וכשתחזור אתה צריך לעשות את כל המשימות שוב, לכן מוחק
מתסכל! חלק מהפעולות לא מגיבות למגע..
Android · iOS · גאדג'טים ... Dyno Adventure – למחשב האישי. River City: Tokyo Rumble – לקונסולת ... Twisty's Asylum Escapades – למחשב האישי.
פאזלים מעט קלים מדי והרמות קצרות מדי. אחרת משחק מהנה.
רק התחלתי לשחק אבל עד עכשיו אני מאוד אוהב את זה. הסיפור מושך אותך פנימה, הגרפיקה מגניבה וחידות הן איזון טוב בין אתגר כדי שלא אתאכזב. מצפה להרבה יותר זמן משחק ואמשיך לעדכן את כולם. תודה על משחק חדש מהנה ושובה לב!
זה קל לדעת