Post by stabimelrarvi on Feb 7, 2022 23:44:10 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ parkovisko pre autá pre autá ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ parkovisko pre autá pre autá IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód zvýšenie mincí ▞▞▞
▞▞▞ parkovisko pre autá pre autá 2022 version ▞▞▞
Je to dobrá grafická hra, ktorú odporúčam na učenie sa vodičov. Táto hra vás tak môže naučiť šoférovať
Ok, takže chcem nejaké nové autá v hre. * Alebo nejaký nový tvrdý level. Aktuálny stav levelov je veľmi jednoduchý a dokončíte ich na prvý krát, takže chcem zlepšiť levely a pridať nejaké nové autá ......... Ďakujem za hru, v budúcnosti to bude ossam, keď pridáte veľa autá a úrovne Grafika a ovládanie sú dobré.
Bol to pekný zážitok.... Aj keď môžete zvýšiť počet používaných áut a zapojiť aj iné vozidlá, ako sú autobusy a nákladné autá, ktoré budú úžasné
7 bezplatných parkovacích aplikácií pre Android Nájdite ...
Piča s hovnom.hb
Hra by mala byť kamera na jazdu v rôznych uhloch. Toto má len jeden uhol.. Je to zlé
Duálne Nahrávanie Predná a zadná kamera 2 kanály sú záznam súčasne.(Predná kamera:720p,Zadná kamera:1080p), Automatické reverznej parkovanie zobraziť, Keď je
úžasná hra... s touto hrou sa doslova naučíte zaparkovať svoje auto
20 % času prehrávania 80 % sledovania reklám! Zdá sa, že hra má potenciál, ale prvé úrovne majú príliš krátke trvanie, a keďže medzi jednotlivými úrovňami musíte pozerať video každý F******, v podstate strávite viac času sledovaním reklám ako hraním.
Je to veľmi slabá herná príčina reklám a tiež krátkych úrovní. Úroveň môžete vymazať len za 5 až 10 sekúnd, potom budete musieť sledovať reklamy po vymazaní každej úrovne. Odporúčam túto hru nesťahovať.
Grafika je v poriadku, ale toto je príliš jednoduché, moja neter to hrala za 10 minút a dokončila všetky úrovne.
Ok, ale listy sú obmedzené zlepšiť alebo zvýšiť úroveň
Táto hra bola úžasná, ale dávam 2 hviezdičky
auto parkimise mängud Strateegia kpo
Sky Wars for Blockman Go Περιπέτεια rtt
Súprava hra
주차 게임 3D 자동차 게임 전략 tjlw
Elegantná a dokonalá hra pre začiatočníkov a pridajte ďalšie úrovne
Mám hotové takmer všetky. Ale po úrovniach 130 sú všetky veľmi jednoduché a ľahké
Parkovanie pre turistov: Prioritne treba využívať parkovisko pri Rímsko-katolíckom kostole sv. Michala Archanjela. V prípade obsadenosti je možné auto
Príliš ľahké. Dokončili ste všetky úrovne za deň 😅😅
Garáže a parkovací dom
Veľmi pekná hra, naučí vás správne parkovať, veľmi dobre
Varest hra..... V tha.. By... Reklamy. Reklamy.. Reklamy... Je to tak. Not.briving Game... Reklamy hra
Stiahnutie beta verzie APK pre parkovanie auta pre Android [najnovšie] ... Parkovisko Beta Stiahnite si do svojho zariadenia so systémom
1 - Príchod na parkovisko. odovzdáte kľáče od vášho vozidla nášmu personálu, ktorý auto prevezme, skontroluje a vyplní prihlasovací formulár
주차 게임 3D 자동차 게임 전략 tjlw
Táto hra je na hovno 2 hodiny na načítanie
Chvála, naozaj som si to užil, ale mali by sa pridať ďalšie úrovne, pretože som s hrou skončil
Nesprávna funkcia bŕzd. Grafika je skvelá a milujem ju, ale brzdy nefungujú správne... Ďakujem.
Táto hra je pekná, ale má iba 216 úrovní
Veľmi pekná hra Veľmi pekná grafika ahoj používam na opis i ja sa ti ozvem popoludní v piatok večer strýko poobede a pošle popoludňajšie piatkové nočné svetlá ráno novozvolenému, aby bol skvelý deň a dostane ho poobede Som vo svojom dome v Anglicku a Walese číslo popoludní a som v novozvolenom v popoludní v pondelok ráno
Pokročilé hry na parkovanie áut sú jednou z mojich obľúbených hier. Hrám to každý deň. Má skvelú grafiku. Zvukové efekty sú naozaj dobré. Jeho vlastnosti sa líšia od ostatných. Veľmi sa mi páči táto hra🥰😍😘.
Hra samotná je fajn. Môj problém sú skôr reklamy, nie skutočnosť, že existujú reklamy, ale typ reklám a charakter vybraných reklám nie sú v poriadku. Toto je hra, ktorú by rodič neváhal nechať hrať dieťa. Môžeme dostať nejaké vhodnejšie reklamy, prosím.
3D igre parkiranje avtomobilov Strateške igre dxl
Je to pekná hra, ale je veľmi ľahká, všetky úrovne boli ľahké, potom som hru prestal hrať, začala ma nudiť
Úžasné, ale... Hudba nie je dobrá A BRZDY PRESTAŇUJÚ FUNGOVAŤ, TAK SA ZRAZÍM
Hudba počas hry ruší. Ak by existovala možnosť vypnúť hudbu, bol by skvelý iba zvuk hry. Pozrite sa, či môžete urobiť nejakú možnosť, hra by bola skvelá.
Hra s autami je úplne najlepšia v rámci doručovacej služby na ďalší deň, aby ste si na to mohli na chvíľu nájsť voľný čas, aby ste si uvoľnili čas, ale myslím si, že je to najlepší spôsob, ako získať najlepší spôsob, ako získať najlepší spôsob, ako získať najlepší spôsob, ako získať najnovšie. Tento e-mail a všetky súbory, o ktorých si myslím, že to nie sú rovnaké. Nebudeme mať žiadne komentáre na mojom blogu a trochu. Nemusí nutne tie s
Páči sa mi, že táto hra bola veľmi dobrá a veľmi dobre si ju užívam, zamestná ma, keď sa niekedy cítim tak osamelý, všetko bolo o hre tak dokonalé...hodnotím ju 4starrrrr.
Nedarí sa mi spustiť hru, robí mi to problém
Ťukli ste si auto na parkovisku? Polícia radí, ako postupovať
Najhoršia parkovacia hra, akú som hral. Nezaslúži si ani jednu hviezdičku. Reklamy za reklamami. To robí hru nudnou. Ľutujem, že som si túto hru stiahol. Príliš zlé.
Car Games: Advance Car Parking உத்தி ear
Výborná a úžasná hra, akú som kedy v živote hral. Aká grafika a zvuky a odporučím všetkým svojim priateľom, aby si zahrali takú skvelú hru. Toto pevne dodržiavam. Toto bolo pozoruhodné.
Je to fantastická hra. ale úrovne sa dajú ľahko dokončiť,
na tejto hernej grafike môžete vytvoriť simulačnú hru zadarmo a táto hra je dobrá
Garáž Polesie parkovisko 7 poschodí s autami na www.alza.sk. ✓ Bezpečný nákup. ✓ Všetky informácie o produkte. ✓ Vhodné príslušenstvo. ✓ Hodnotenie a...
3 reklamy počas prvých 5 minút hry. Nechcete ani hrať tento lacný cash grab. Neodporúčam, ak neznášate 10 minút reklám a 2 minúty hry.
Reklama po každej úrovni. Viac reklám ako hracieho času. Odinštalované
Príliš veľa reklám.
Je to dobrá hra a je jednoduchšia, prajem vám rozšírenie úrovní až na 1000. Aktualizoval som ju v nádeji, že uvidím viac úrovní, ale nič som nevidel, tak pridajte ďalšie úrovne